Новини * Оголошення * Публікації

*Зазвичай навчання в УПУ розпочинається з 2-ох модулів загальної (спільної для всіх напрямків психотерапії) теорії. 

*За ними слідом йдуть 8 модулів спеціалізованої теорії в методі, а влітку ще 4 літні школи розподілені на весь період навчання. 

*Оскільки група психодрами відкрилась в УПУ (Львівська філія) тоді, коли більшість напрямків першого набору слухачів проходили 8-ий модуль спеціалізації, тобто навесні 2018, то це був для групи психодрами 1-ий модуль спеціалізованої психодраматичної теорії. 

*Саме тому для більшості напрямків психотерапії представлених в УПУ модуль 13-15 грудня 2019 року буде першою спеціалізацією.  

*Водночас для сформованої групи за напрямком психодрама цей модуль вже буде другим модулем спеціалізованої теорії. 

*Також група з психодрами в УПУ діє за напіввідкритим циклічним принципом навчання, тобто зацікавленні у вивченні напрямку "психодрама" мають змогу набути статус "Cлухач УПУ" та розпочати навчання з будь-якого із 10-ти модулів чи розпочати із участі у одній з 4-ох Літніх шкіл. 

*Отож участь у навчальній групі з психодрами УПУ дає можливість структуровано здобути необхідну теоретичну базу в напрямку, супервізувати власну практику, а також при необхідності пройти курс з 6 модулів пропедевтики психічних розладів. В сумі із участю в закритій психодраматичній групі впродовж 5-ти років у одному із проектів власного досвіду вище перераховані можливості є основою для сертифікації на рівень психотерапевта (консультанта) реєстру УСП https://usp.community/register, з подальшою можливістю практикувати в психодрамі та згодом подаватись на Європейський сертифікат з психотерапії: https://ecp.europsyche.org/wstore/memberServlet  

*Група психодрами в УПУ радо зустріне всіх бажаючих спільно вивчати метод на рівні високих вимог до психотерапевтичної практики від Європейської асоціації психотерапії (ЄАП) https://www.europsyche.org/quality-standards/eap-standards/ https://www.europsyche.org/approaches/psychodrama/ 

та згідно мінімальних освітніх стандартів Федерації психодрама тренінгових організацій (ФЕПТО) для напрямку психодрама https://www.fepto.com/about-fepto/minimal-training-standards.